Fikse Lekke Kraner Og Andre Mindre Rørleggerproblemer Selv

Denne artikkelen har noen av de beste tipsene og triksene som er tilgjengelige for deg angående rørleggerarbeid. Du kan sjekke andre steder hvis du vil; For å få mest mulig ut av tiden din, foreslår vi imidlertid at du bruker noen minutter på å sjekke ekspertrådene som er gitt her.

Unngå rørleggerproblemer! Ikke stopp toalettet! Noen vanlige gjenstander som vil stoppe opp et toalett inkluderer: leker, hår, papirhåndklær, prevensjonsartikler og feminine personlige produkter. Ikke skyll disse gjenstandene ned på toalettet ditt – med mindre instruksjonene sier noe annet! Disse kan stoppe toalettet ditt – til det punktet at ingenting annet vil fungere – bortsett fra å ringe en rørlegger!

Handle raskt hvis rørene fryser! Steng av vannet og åpne kranen, slik at den kan renne når den tiner. Begynn med kranen, og arbeid deg til isdekket, sikt en propanfakkel eller hårføner på røret – dette vil raskt tine den. Du kan også pakke røret i en varmepute eller sikte en varmelampe mot den, men dette vil ta ganske lang tid. En siste utvei er å pakke røret i filler og helle kokende vann over det.

Hvis rørene er utsatt for frysing, la vannet dryppe kontinuerlig i minst en kran under været som er under frysepunktet. Dette vil minimere sjansene for at rørene vil fryse og forlate deg uten vann. Hvis vann kontinuerlig renner gjennom rørene og lurer ut av en kran, er det mindre sannsynlig at rørene fryser.

Hvis et rør fryser, må du passe på at du dreier den nærmeste kranen slik at opptiningsvannet kan gå ut. Dette lindrer trykket i røret, da det også forhindrer det i å sprekke, noe som vil redusere skaden som er gjort på huset ditt.

Du må vintersikre huset ditt. Du må sørge for at du slår av hovedstrømbryteren eller avstengningsventilen før du forlater huset ditt. Siden ett lite hull eller overbelastet vann raskt kan fryse og føre til at rørene bryter og ekspanderer, må du tømme og åpne alle utendørs- og husholdningsvannledninger.

Pass på at overløpshullene er rengjort. Dette kan bidra til å forhindre vannskader. Overløpshull er en måte å stoppe vann fra å renne over hvis en vask blir stående på ved et uhell. Hvis overløpshullet er tilstoppet, vil det ikke kunne gjøre jobben sin.

Har du prøvd å lappe røret ditt med de butikkkjøpte patchingsettene bare for å få den delen av rørleggerarbeidet ditt til å fortsette å lekke? Utskifting av det skadede røret er en mer permanent løsning enn patching. Først må du stenge av hovedvannventilen og tømme vannet fra den skadede delen. Klipp ut den skadede delen av kobberrøret, og la omtrent en tomme ekstra rør på begge sider av det skadede området. Fjern korrosjon fra innsiden av rørene med en trådbørste. Påfør flux på erstatningsrøret og det gjenværende røret. Skyv erstatningsrøret på plass med koblinger. Påfør lodding rundt hele skjøten, og bruk en propanpistol til å lodde erstatningsdelen på plass.

Til slutt bør ikke alle råd tas på alvor. Sørg for å være forsiktig med hvem du tar råd fra, spesielt når det er noe som kan føre til mye frustrasjon i fremtiden. Denne artikkelen ga forhåpentligvis alle detaljene du trenger å vite om rørleggerarbeid.

Fullføre Rørleggerprosjekter